• hr.jpg

Postgraduaat Human Resources Management

Postgraduaat Human Resources Management aan VIVES Brugge Business School

Mensen zijn onmiskenbaar het belangrijkste kapitaal van elke organisatie. Werken met tevreden en competente medewerkers is een cruciale factor voor het succes van dienstverlening en de kwaliteit van producten en dus ook voor het enthousiasme van de klanten. Het postgraduaat Human Resources Management geeft u een globaal beeld op het managen van dit kapitaal aan mensen en legt daarbij vooral de focus op de nieuwste trends op het vlak van personeelsbeleid en -administratie.

Eerst bekijken we de basics van HR in het vak HR-fundamentals. Verder ontrafelen we voor u de geheimen van het moderne rekruteren (o.m. via nieuwe media), competentiegericht interviewen, performance & talentmanagement, de lifetime employability, enz. Ook de regels van het sociaal recht bestuderen we in detail.

Komt u vanuit uw functie in contact komt met HR en bent u op zoek naar een opleiding waarbij u enerzijds theoretische kennis opdoet en anderzijds praktische ervaringen uitwisselt met collega’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Meer info

Startdatum: 13/10/2017
Aantal studiejaren: 2
Lesdagen:
De lessen voor het 2de jaar gaan door op vrijdag van 18 u. tot
21.15 u. en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

Startdatum 2de jaar: vrijdag 13/10/2017

Aantal ECTS-credits: 37

Doelpubliek

Iedereen die vanuit zijn functie in contact komt met Human Resources Management:

  • payroll- en hr-medewerkers
  • medewerkers van selectie- of interimkantoren
  • leidinggevenden
  • financiële managers of -medewerkers
  • zaakvoerders 

Prijs

€ 1.800 per academiejaar (vrij van btw)

KMO-portefeuille

Deze cursussen komen in aanmerking voor de kortingen van het Vlaamse Gewest in verband met de ondernemerschapsportefeuille (www.kmo-portefeuille.be) met erkenningsnummer DVO105080.
https://www.vlaanderen.be/nl/ondernemen/kapitaal-en-krediet/subsidie-voor-opleiding-en-advies-voor-kmos-en-zelfstandigen-kmo-portefeuille

Deel dit via

Start op 13/10/2017

Heb je vragen?Ik help je graag verder!Kelly Decroock+32 473 54 46 84
mail mij
Ontvang de brochure