• businessmanagement.png
Postgraduaten handelswetenschappen en bedrijfskunde

Postgraduaat bedrijfsmanagement

Postgraduaat bedrijfsmanagement aan VIVES Brugge Business School

Ambieert u een functie aan de top van uw organisatie? Of wilt u uw positie als manager versterken?

Word vertrouwd met het opbouwen en implementeren van een strategie, hoe u aandeelhouderswaarde kunt verhogen of hoe u uw teamleden op een hoger niveau tilt en ze motiveert om de bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Het postgraduaat bedrijfsmanagement is een praktische managementopleiding die een meerwaarde biedt voor elke ambitieuze manager. Het verruimt uw blik op de bedrijfsvoering en versterkt uw positie als professionele manager door het aanscherpen van uw kennis en managementvaardigheden.

Deze opleiding geeft u een sterke academische basis. Onze docenten beschikken over de nodige expertise en hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven. Ze bieden zeer praktijkgerichte oplossingen aan die direct bruikbaar en implementeerbaar zijn.

Meer info

Startdatum en prijs: zie website Brugge Business School
Aantal studiejaren: 1

Lesdagen:
De lessen gaan door op vrijdag van 18 u. tot 21.15 u.
en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

Doelpubliek

Bachelors of masters die actief zijn in het bedrijfsleven en geen bedrijfseconomische opleiding hebben genoten of die hun kennis willen uitbreiden of willen doorgroeien in het bedrijf.

KMO-portefeuille

Deze cursussen komen in aanmerking voor de kortingen van het Vlaamse Gewest in verband met de ondernemerschapsportefeuille (www.kmo-portefeuille.be) met erkenningsnummer DVO105080.
https://www.vlaanderen.be/nl/ondernemen/kapitaal-en-krediet/subsidie-voor-opleiding-en-advies-voor-kmos-en-zelfstandigen-kmo-portefeuille

Deel dit via