• businessmanagement.png
Postgraduaten handelswetenschappen en bedrijfskunde

Postgraduaat bedrijfsmanagement

Postgraduaat bedrijfsmanagement aan VIVES Brugge Business School

Ambieert u een functie aan de top van uw organisatie? Of wilt u uw positie als manager versterken? Deze opleiding scherpt de kennis en managementvaardigheden aan die u helpen opklimmen binnen een bedrijf.

Hoe kunt u een nieuwe strategie succesvol integreren? Hoe verhoogt u de aandeelhouderswaarde? Hoe zet u budgetten in als beleidsinstrument?

Begrippen, technieken en juridische benaderingen wijzigen in een snel tempo en vragen steeds vaker om een multidisciplinaire benadering. Een degelijk manager heeft nood aan een degelijke kennis van zaken. Onze docenten bieden u de nodige expertise en doeltreffende oplossingen.

Meer info

Startdatum en prijs: zie website Brugge Business School
Aantal studiejaren: 1

Lesdagen:
De lessen gaan door op vrijdag van 18 u. tot 21.15 u.
en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

Doelpubliek

Bachelors of masters die actief zijn in het bedrijfsleven en geen bedrijfseconomische opleiding hebben genoten of die hun kennis willen uitbreiden of willen doorgroeien in het bedrijf.

KMO-portefeuille

Deze cursussen komen in aanmerking voor de kortingen van het Vlaamse Gewest in verband met de ondernemerschapsportefeuille (www.kmo-portefeuille.be) met erkenningsnummer DVO105080.
https://www.vlaanderen.be/nl/ondernemen/kapitaal-en-krediet/subsidie-voor-opleiding-en-advies-voor-kmos-en-zelfstandigen-kmo-portefeuille

Deel dit via