• leraarict.png
  • Toetsenbord
  • ICT MacBook

Micro degree toegepaste informatica

Getuigschrift micro degree toegepaste informatica aan VIVES Zuid

Informatica is overal en vormt een onmisbaar onderdeel van ons leven. Zonder informatica kunnen we niet meer werken, bankieren, autorijden of internetten. Bedrijven zouden bijna niet kunnen bestaan.

Bovendien blijft informatica altijd in ontwikkeling. Zoek jij een opleiding op afstand die je klaarstoomt voor een beroep in de informatica-wereld? Met een van de getuigschriften van onze micro degrees toegepaste informatica, doe je een grondige dosis IT-vaardigheden op, zodat je ook op dat vlak een meerwaarde kunt zijn in je toekomstige werkomgeving.

Let op: dit is een micro degree op basis van opleidingsonderdelen van de bacheloropleiding toegepaste informatica. Wie het micro degree op afstand afwerkt, behaalt een getuigschrift en kan meteen aan de slag, of daarna verder studeren voor een volledige bachelor. Voor de vakken uit het micro degree krijg je dan een vrijstelling.

Deel dit via

Beschik je al over een bachelordiploma, dan haal je met een Specialisation Programma een extra getuigschrift, doorgaans buiten je studiegebied, als aanvulling.

Heb je vragen?Ik help je graag verder!Katrien Deleumail mij
Ontvang de brochure