• teamgroepstudenten.png

Micro degree International Start-up School

Getuigschrift micro degree International Start-up School aan VIVES Zuid

Kriebelt het om een eigen onderneming op te starten? Ben je op zoek naar coaching en extra kennis om dit op een krachtige manier te ontwikkelen? Wil je meer te weten komen over slimme verkoopstechnieken, handel drijven over de grenzen heen, design thinking... Dan is deze micro degree beslist iets voor jou!

We bieden je een interessant pakket aan waarbij je haltijds studeert en halftijds ruimte hebt om te ondernemen. Je hoeft nog geen onderneming te hebben om deze opleiding te volgen. Je krijgt wel persoonlijke coaching om een idee of concept verder te ontwikkelen.

Deze opleiding is de ideale aanvulling voor student-zelfstandigen. Het maakt niet uit welke achtergrondopleiding je hebt, iedereen is welkom maar hou er rekening mee dat enkele vakken in het Engels gegeven worden.

Het programma start in september waarbij je af en toe een week vrij hebt afgewisseld met enkele intense projectweken. Vervolgens bouwen we af naar maart en zijn er in april nog enkele examens. Vanaf mei ben je in principe volledig vrij om je zaak uit te bouwen!

vokahklogo.jpg
Voor wie is deze opleiding bedoeld?
Welke vakken staan op het programma?
Kan ik deze opleiding combineren met een job?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Deel dit via

Beschik je al over een bachelordiploma, dan haal je met een Specialisation Programma een extra getuigschrift, doorgaans buiten je studiegebied, als aanvulling.