• hr51.jpg
Micro degree organisatie en management

Micro degree Human Resources Management

Getuigschrift micro degree Human Resources Management aan VIVES Zuid

Je behaalde een bachelor of master in een niet-economisch studiegebied, maar je wil met kennis van zaken de sector van personeelswerk en -werving instappen? Met een micro degree Human Resources Management ben je gewapend om een rol te spelen in de personeelsafdeling van een profit- of non-profitorganisatie.

In de HRM-sector werk je straks veel samen met andere mensen. Dit zie je terug in de opleiding. Je krijgt opdrachten uit de praktijk die je in groepen uitvoert. Je leert zo jouw communicatieve en sociale vaardigheden in te zetten, projectmatig te werken en je maakt ook meteen kennis met jouw toekomstige werkveld.

Met een micro degree kun je in heel wat bedrijven aan de slag. Ook in de uitzendbranche komen jouw vaardigheden en kennis uitstekend van pas. Wil je verder studeren en een bachelor organisatie en management halen, dan krijg je vrijstellingen voor alle afgelegde vakken van deze micro degree.

Deel dit via

Beschik je al over een bachelordiploma, dan haal je met een Specialisation Programma een extra getuigschrift, doorgaans buiten je studiegebied, als aanvulling.

Ik wilstuderen op

CampusAfstand
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Christelle De Vettermail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!An-Sofie Carrettemail mij
Ontvang de brochure