• hr17.jpg
Micro degree bedrijfsmanagement

Human Resources

Getuigschrift micro degree Human Resources aan VIVES Zuid

Human Resources vormt een pijler in elk bedrijf of elke organisatie. Kennis van sociaal recht, employer branding, talentmanagement, coaching, organisatiepsychologie, payroll … betekenen een sterke meerwaarde bovenop je basisdiploma hoger onderwijs.

Als human-resourcesprofessional weet je alles van werving en selectie, opleiding en beoordeling. Je zet je in om medewerkers zo goed mogelijk te laten presteren en doet er alles aan om hun motivatie op peil te houden. Ook help je organisaties om zich aan te passen aan hun omgeving. Je signaleert trends op de arbeidsmarkt en zet die op de juiste manier in.

Tijdens de opleiding leer je hoe je succesvol adviseert en rekening houdt met de belangen van verschillende partijen (werkgever, medewerker of ondernemingsraad). Met deze micro degree kun je alle kanten uit op de arbeidsmarkt. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als recruiter, HR-adviseur of trainer/coach.

Deel dit via

Beschik je al over een bachelordiploma, dan haal je met een Specialisation Programma een extra getuigschrift, doorgaans buiten je studiegebied, als aanvulling.

Ik wilstuderen op

CampusAfstand
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Christelle De Vettermail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!An-Sofie Carrettemail mij
Ontvang de brochure