• internationalmanagement.jpg

Banaba in het International Management

Banaba in het international management aan VIVES Zuid

De eenjarige banaba in het International Management vormt een ideale mix tussen theoretische en praktische vorming, die de nodige professionele vaardigheden voor het ondernemen moet opleveren. Er wordt een helikopterview gegeven over het bedrijfsleven, gekoppeld aan een internationale context. Ben je ondernemend met een internationale mind-set? Ga dan voor dit extra bachelor diploma en verover de wereld.

Door de contacten met buitenlandse docenten en studenten zijn er enkele modules in het Engels. De bachelor-na-bachelor richt zich zowel naar de dynamische entrepreneur als naar de meer administratief ondersteunende functies en managers. Het is dus een integraal internationaal programma dat alle terreinen van het bedrijfsleven dekt.

De banaba in het International Management kun je op twee manieren behalen: via het standaardprogramma, waarvan de lessen deels in het Engels en deels in het Nederlands worden gegeven, en via het volledig Engelstalige programma, dat zich vooral richt op internationale studenten. Vlamingen raden we het Engels-Nederlands-talige programma aan, vermits Vlamingen vaak al een ruime voorkennis hebben in bepaalde topics (bv. Office Skills), waardoor we voor hen op maat deze modules uitwerken in het Nederlands.

Deel dit via