• hotel.jpg

Bachelor in het hotelmanagement (Engelstalig)

Bachelor of Hotel Management - English Programme at VIVES Noord

Je diploma hotelmanagement halen, volledig in het Engels? Dat kan! Aan VIVES Brugge Xaverianenstraat kun je, als enige plek in Vlaanderen, een volledig Engelstalige opleiding hotelmanagement volgen, bedoeld voor Belgische én internationale studenten die een grondige kennis wensen op te doen van verschillende hospitality managementdomeinen en een internationaal diploma willen behalen in hospitalitymanagement binnen een geglobaliseerde wereld.

Internationale medestudenten, buitenlandse docenten, studiereizen en uitwisselingsmogelijkheden zullen je interculturele bewustzijn en de communicatie vergroten. Je krijgt in drie jaar een brede basisvorming met focus op management en sales, talen, hospitality, teamwork en sociale vaardigheden, met een internationale klemtoon

Je kiest tijdens deze opleiding drie talen uit de volgende vijf: Engels, Duits, Frans, Spaans of Nederlands. Je mag enkel kiezen voor talen die niet je moedertaal zijn. Je kunt je talenkeuze laten afhangen van je eigen sterktes of van de landen en sectoren waar je later wil gaan werken.

Meer Engelstalige info vind je hier. De opleiding volledig in het Nederlands volgen kan uiteraard ook. Bekijk de pagina van de reguliere studieroute hotelmanagement voor alle informatie.

Bekijk de presentatie

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Deel dit via
Alleen bij VIVES!

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.