• hotel.jpg

Bachelor in het hotelmanagement (Engelstalig)

Bachelor of Hotel Management - English Programme at VIVES Noord

Je diploma hotelmanagement halen, volledig in het Engels? Dat kan! Aan VIVES Brugge Xaverianenstraat kun je, als enige plek in Vlaanderen, een volledig Engelstalige opleiding hotelmanagement volgen, bedoeld voor Belgische én internationale studenten die een internationaal diploma willen behalen in hospitalitymanagement binnen een geglobaliseerde wereld.

Internationale medestudenten, buitenlandse docenten, studiereizen en uitwisselingsmogelijkheden zullen je interculturele bewustzijn en de communicatie vergroten. Je krijgt in drie jaar een brede basisvorming met focus op management en sales, talen, hospitality, teamwork en sociale vaardigheden, met een internationale klemtoon

Bij aanvang van de opleiding kies je meteen voor een van onze specialisaties: Culinary Arts of hospitalitymanagement. Beide specialisaties bieden een stevige basis management, communicatie en teamwork. Daarnaast krijg je heel specifieke vakken die een brede waaier aan tewerkstellingsmogelijkheden bieden als manager in hospitality of chef in toprestaurants, maar als afgestudeerde hotelmanagement ben je ook zeer gegeerd door tal van andere sectoren.

Meer Engelstalige info vind je hier. De opleiding volledig in het Nederlands volgen kan uiteraard ook. Bekijk de pagina van de reguliere studieroute hotelmanagement voor alle informatie.

Deel dit via
Alleen bij VIVES!

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.