• admin04.png
  • office.png
  • admin02.png
Graduaat marketing- en communicatiesupport

Communicatiesupport

Graduaat in het marketing- en communicatiesupport, afstudeerrichting communicatiesupport aan VIVES Noord en VIVES Zuid

De afstudeerrichting communicatiesupport van de graduaatsopleiding marketing- en communicatiesupport leidt je op tot een breed inzetbare communicatiemedewerker. Je ondersteunt jouw collega's in diverse communicatie-acties. 

Je ondersteunt de communicatie van een bedrijf op diverse vlakken. Je staat in voor de communicatie binnen het bedrijf, de communicatie met klanten, leveranciers, maar ook met het bredere publiek en dit op verschillende domeinen: mondeling, schriftelijk en online. Je maakt in de opleiding kennis met alle facetten van communicatie en de media waarmee deze verspreid wordt. Van plannen en uitvoeren tot evalueren.

Daarnaast krijg je ook heel wat office skills, maar ook de talige competenties mee. Deze mix maakt van jou een breed inzetbare communicatief-administratief medewerker, waar elk bedrijf naar op zoek is. 

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Deel dit via

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.