• global01.png
  • accountant2.jpg
  • office.jpg

Graduaat in het marketing- en communicatiesupport

Graduaat in het marketing- en communicatiesupport aan VIVES Noord en VIVES Zuid

Droom je ervan om in een bedrijf mee de marketing en communicatie te ondersteunen? Hou je van afwisseling en uitdagingen? Ben je gefascineerd door TikTok, Instagram, Facebook en wil je meer weten over hoe je sociale media succesvol in een onderneming kan inzetten? Schuilt er een creatief talent in jou en heb je interesse voor digital creation? Word je warm van marketing- en communicatieprojecten voor klanten? Of sta je graag ten dienste van collega's en klanten? 

Dan vind je vast jouw ding in de graduaatsopleiding marketing- en communicatiesupport. Afhankelijk van je interesse organiseert VIVES binnen deze tweejarige opleiding twee afstudeerrichtingen: marketingsupport en communicatiesupport.

De afstudeerrichting marketingsupport leidt je op tot marketingassistent, waarbij je samenwerkt met marketingprofessionals en verkoopmedewerkers en hen ondersteunt bij het in de markt zetten van producten en/of diensten. Wie kiest voor de afstudeerrichting communicatiesupport, wil later de communicatie binnen een bedrijf op verschillende manieren bijstaan.

Deel dit via