• hotel.jpg
  • restaurant.jpg
Graduaat in het logies-, restaurant- en cateringmanagement

Logiesmanagement

Graduaat in het logies-, restaurant- en cateringmanagement, afstudeerrichting logiesmanagement aan VIVES Noord

Voor vakanties en zaken reizen steeds meer mensen de hele wereld over. Hotels en resorts ontvangen dagelijks ontelbaar veel bezoekers. De drukke zakenman wil lekker tot rust kunnen komen na een lange dag. De toerist in een resort wil het idee hebben dat hij in het paradijs is.

Deze bezoekers zijn op zoek naar een totaalbeleving, waar jij later een rol in gaat spelen. De afstudeerrichting logiesmanagement van het graduaat logies-, restaurant- en cateringmanagement bereidt je hier uitstekend op voor.

Deze afstudeerrichting leidt onder andere op tot frontofficemanager en Food & Beveragemanager in een hotel. Na het volgen van deze afstudeerrichting kennen deze twee afdelingen van een hotel voor jou geen geheimen meer. 

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Kan ik vrijstellingen krijgen voor bepaalde onderdelen?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Deel dit via

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.