• restaurant21.jpg
  • hotel.jpg
  • catering.jpg
  • restaurant.jpg

Graduaat in het logies-, restaurant- en cateringmanagement

Graduaat in het logies-, restaurant- en cateringmanagement aan VIVES Noord

Je houdt van eten en drinken? Je hebt oog voor piekfijne service? Je hebt ‘goesting’ om gasten in de watten te leggen? In het organiseren van evenementen wil je graag uitblinken door jouw creatieve blik? Maar ook het commerciële en financiële luik vind je best wel interessant? Dan ben jij die spontane, sociale en sympathieke gastheer/gastvrouw die geknipt is voor deze opleiding!

Na twee gemeenschappelijke thema’s kun je kiezen waar jouw hart ligt. Ofwel kies je voor de afstudeerrichting logiesmanagement. Deze afstudeerrichting leidt onder andere op tot frontofficemanager en Food & Beveragemanager in een hotel. Na het volgen van deze afstudeerrichting kennen deze twee afdelingen van een hotel voor jou geen geheimen meer. 

Indien je voorkeur echter uit gaat naar het restaurantgebeuren en de verfijning van de eetervaring van de gast, laat dan geen twijfel meer bestaan: de afstudeerrichting restaurantmanagement is jou op het lijf geschreven. Gespecialiseerde drankenkenners of maîtres d’hôtel worden met deze afstudeerrichting ingezet om de gastenbeleving in restaurants te optimaliseren.

Ben je sterk geïnteresseerd in deze opleiding, maar ga je liever onmiddellijk voor een professionele bachelor? Bekijk dan zeker het bachelorprogramma hotelmanagement.

Deel dit via