• studentes_ipad.png

Graduaat in het HR-support

Graduaat in het HR-support aan VIVES Zuid

Ben je geboeid door alles wat met personeel en Human Resources (HR) te maken heeft? Wil je meewerken aan het selecteren en aanwerven van nieuwe personeelsleden? Communiceer je vlot en lijkt een job in een moderne kantooromgeving iets voor jou? Dan is de graduaatsopleiding HR-support je op het lijf geschreven!

Wie HR-support studeert, wordt later de schakel tussen mens en organisatie: je denkt én je doet! Je komt terecht in een personeelsafdeling van een bedrijf of in een selectie- of uitzendkantoor. Jouw job zet mensen aan het werk en laat hen openbloeien tijdens hun loopbaan.

De graduaatsopleiding HR-support bereidt je praktisch voor om op honderd-en-één manieren mee te helpen in alle domeinen van human resources. Al vanaf het eerste jaar ontdek je de wereld van HR van binnen uit. Dat doe je vooral via werkplekleren: op de werkvloer, tussen de mensen, via bezoeken aan state-of-the-art bedrijven en tijdens kijkstages.

Leren doe je vooral door dingen te doen, want zo zien we onze studenten het liefst: met een hart voor het bedrijfsleven en de handen uit de mouwen. Daarom is onze opleiding heel doe-gericht: de lessen nemen echte situaties uit het bedrijfsleven als startpunt en op die manier doe je skills op die je meteen in de praktijk kunt toepassen, tijdens je studie en zodra je afgestudeerd bent ook in je eerste job. 

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Deel dit via