• bank.png
  • office.jpg
  • business1.png

Financie- en verzekeringswezen

Bachelor in bedrijfsmanagement, afstudeerrichting financie- en verzekeringswezen aan VIVES Zuid

Met financiën en verzekeringen stap je in een boeiende wereld, die nooit stilstaat. Klanten adviseren op basis van een gedegen kennis van de materie maakt je een professionele speler in  het werkveld. Beleggingen, kredieten, bancaire producten kennen geen geheimen meer na de opleiding. Wanneer je start in de verzekeringswereld ben je al vertrouwd met de persoons- en schadeverzekeringen.

Zijn de banken en verzekeringswereld jouw ideale werkplek of kijk je ernaar uit om mee te werken binnen de financiële afdeling van een kmo? Ben je geïnteresseerd in een combinatie van degelijke com-merciële training, stevige informaticaondersteuning, grondige kennis van de financiële diensten en verzekeringsproducten?

Als je op deze vragen ja kunt antwoorden, moet je zeker de afstudeerrichting financie- en verzekeringswezen van naderbij bekijken. Aan tewerkstellingsmogelijkheden geen gebrek als je deze richting hebt gevolgd. Als afgestudeerde vind je snel de weg naar de banken en de verzekeringswereld, maar ook in kmo’s kom je met dit diploma zeker aan de bak. 

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Bij wie kan ik terecht voor ondersteuning bij mijn studies?
Deel dit via
A

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.