• businessmanagement.png
Febelfin Academy

Examen certificaat kredietbemiddeling

Examen certificaat kredietbemiddeling i.s.m. Febelfin Academy aan VIVES Zuid

Iedereen die als verkoper of als bemiddelaar in contact komt met kredietovereenkomsten, ook als die enkel dienen om een product te kunnen aankopen, heeft het officiële certificaat kredietbemiddeling nodig. Om dit certificaat te behalen bestaat het verplichte examen door FSMA. VIVES is erkend als extern examencentrum voor het afleggen van dit examen.

Bij VIVES kun je terecht voor het zelfstudiepakket en een voorbereidende dagopleiding, maar wie louter en alleen het examen af wil leggen, kan dat ook. Het examen is een examen met meerkeuzevragen zonder giscorrectie. Verder is geen specifieke voorkennis vereist. Niet alle drie de modules zijn samen verplicht op te nemen, maar wel steeds module 1. 

Inschrijven

Toegang tot het examen met gebruik van het officiële oefenplatform Febelfin Academy, maar zonder het zelfstudiepakket met drie syllabie: 65 euro (vrijgesteld van btw), te betalen via overschrijving. Factuur wordt opgestuurd. Specifieke toegangsmail wordt na betaling verstuurd met toegang oefenplatform Febelfin Academy en syllabi.

Herexamen is mogelijk, mits opnieuw te betalen van 45 euro, min 15 dagen later.

Data

2020
do 5 maart om 14u
di 10 maart om 16u15
do 26 maart om 14u
di 9 juni om 14u
do 25 juni om 10u

Het examen vindt plaats in VIVES Kortrijk in het gebouw The Cloud van het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde in lokaal 61.09 op de eerste verdieping. Dit lokaal is bereikbaar via de hoofdingang van het centrale VIVES gebouw aan de Doorniksesteenweg 145 in Kortrijk.

febelfin.jpg
Deel dit via

2020

do 5 maart om 14u
di 10 maart om 16u15
do 26 maart om 14u
di 9 juni om 14u
do 25 juni om 10u

65 euro, incl. toegang tot het oefenplatform
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Valérie Ritsmail mij