• 8-bedrijfsvertaler-tolk.jpg
Bachelor in organisatie en management

Business Translation & Interpreting

Bachelor in organisatie en management, afstudeerrichting Business Translation & Interpreting aan VIVES Noord

Hou je van talen en wil je er je beroep van maken? Ben je gefascineerd door vreemde talen en de daarmee samenhangende cultuurverschillen? Wil je diegene zijn die ervoor zorgt dat de (inter-)nationale samenwerking vlot verloopt omdat je via je talenkennis een goede communicatie kan verzekeren?

Er is grote nood aan veelzijdig opgeleide mensen met een degelijke talenkennis. Mensen die vlot kunnen overschakelen van de ene vreemde taal naar de andere, efficiënt gebruik maken van computerapplicaties en weten hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat, zijn op de arbeidsmarkt erg gegeerd.

Voor een medewerker zijn dit onmisbare troeven om op hoger niveau te functioneren. Als bachelor in het Office Management, afstudeerrichting Business Translation & Interpreting ben jij de oplossing. Eenmaal afgestudeerd, zijn de kansen op een job aanzienlijk en je kan bovendien rekenen op een aantrekkelijke aanvangswedde. De kans is groot dat je na een poosje onmisbaar bent in het team en het bedrijf waar je werkt. Geef toe: geen slecht gevoel.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Deel dit via

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.