• student202.jpg
  • notities.jpg
  • student83.jpg
Bachelor in organisatie en management

Business & Languages

Bachelor in organisatie en management, afstudeerrichting Business & Languages in VIVES Noord en VIVES Zuid

Communicatie is het kloppende hart van elke organisatie. Heb jij een hart voor talen dat je graag elke dag in wil zetten op de werkvloer van een bedrijf of organisatie? Dan is het afstudeerrichting Business & Languages vast iets voor jou.

Wie Business & Languages studeert aan VIVES, start vanaf het eerste jaar meteen in de specialisatie Business Administration Management. Je job wordt later een van de meest veelzijdige: soms uitvoerend, soms coördinerend, dan weer organiserend of aansturend. Dankzij je communicatieve vaardigheden en taaltalent ben jij de sleutelfiguur die alle eindjes samenbrengt.

De afstudeerrichting Business & Languages is bestemd voor al wie in een bedrijf of organisatie een centrale schakel wil zijn tussen de directie en de overige medewerkers of de buitenwereld. Je leert over bedrijfseconomie, bedrijfsorganisatie, wet- en regelgeving en uiteraard krijgt je talenkennis een boost. In de theorie én de praktijk.

Deel dit via

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.

Ik wilstuderen op

CampusAfstand
Heb je vragen?Kies waar je wilt studeren en stel ze meteen aan de juiste persoon.
VIVES campus VIVES Kortrijk
Ik help je graag verder!Ilse Croosmail mij
VIVES campus VIVES Brugge Xaverianenstraat
Ik help je graag verder!Geert Vandenbrouckemail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!An-Sofie Carrettemail mij
Ontvang de brochure