• inma.png
Banaba in het International Management

International Management (Nederlands- en Engelstalig)

Banaba in het International Management (Nederlands- en Engelstalig) aan VIVES Zuid

Behaal in één jaar dit diploma bachelor-na-bachelor International Management en verover de wereld! Heb je een bachelordiploma op zak, ben je ondernemend van geest met een internationale mindset, dan is deze opleiding vast iets voor je. We bieden je een mix aan theoretische en praktische vorming die je professionele vaardigheden bijbrengt, nodig in bedrijven die internationaal opereren. 

De bachelor richt zich vooral op dynamische ondernemende studenten. Wil je graag je eigen zaak internationaal uitbouwen of heb je ambitie in een internationale managementfunctie, dan helpt ons programma je vast en zeker met je carrière. Met een goed team van interne en externe docenten bereiden we je voor op alle terreinen van het bedrijfsleven. Naast de klassieke lessen worden er, als onderdeel van het programma, ook praktische crashcourses georganiseerd door externe vakspecialisten en gastdocenten. Door onze contacten met buitenlandse docenten zijn er ook enkele modules in het Engels.

Om in te schrijven voor de banaba International Management moet je al over een ander bachelorsdiploma beschikken of deze binnen het lopende academiejaar verwerven. Ook studenten die geen bedrijfseconomische ervaring hebben, worden toegelaten tot deze opleiding. Voor hen worden specifieke introlessen georganiseerd tijdens de eerste weken. 

Let op: maximaal 25 studenten worden toegelaten in dit programma. Toegelaten word je pas na een persoonlijk intakegesprek. Via mail ontvang je een uitnodiging voor je gesprek.

Boek nu een intakegesprek

Helikopterview International Business Management
Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens de opleiding ook naar het buitenland?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Hoeveel kost de opleiding?
Deel dit via
Uniek in Vlaanderen

Dit is een keuzetraject binnen een professionele bachelor. In tegenstelling tot een specialisatie, kies je een keuzetraject al van bij de start van je opleiding.