• HWB_wellbeing3.JPG
  • wellbeing hwb
  • HWB_wellbeing1.jpg

Bachelor in het wellbeing- en vitaliteitsmanagement

Bachelor in het wellbeing- en vitaliteitsmanagement aan VIVES Zuid

Heb je zin om een spa-center te runnen? Ben je een creatieve duizendpoot die mensen graag aanstuurt in hun work-life balance? Merk jij ook op dat zorg onze toekomst bepaalt (vergrijzing, burn-out ...)? Wil jij met de nieuwste tools op het gebied van sportinnovatie de sportwereld helpen digitaliseren? Wil jij nieuwe up-to-date concepten van zorg en vitaliteit ontwikkelen en implementeren in zorgorganisaties, zoals zorghotels, seniorenvoorzieningen, bedrijven, scholen ... ?

Speel je graag in op nieuwe trends, noden en macro-evoluties in onze samenleving om het welbevinden van mensen te bevorderen? Zoek je een opleiding waar je vanaf jaar één in een leerbedrijf aan de slag kan?

Indien je antwoorden op één of meer van deze vragen ja is … dan is de opleiding wellbeing en vitaliteitsmanagement een interessante opleiding voor jou. Je studeert af in één van onze vier afstudeerrichtingen, wellness & spamanagement, care & vitaliteitsmanagement, Sports Innovation & Wellbeing en coaching & wellbeingmanagement, en bouwt daarna een loopbaan uit in de gezondheidsindustrie, het zorghotelwezen, innovatieve bedrijven, onderwijs-en begeleidingsvoorzieningen.

Deel dit via

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.