• admin01.png
  • admin02.png
  • admin03.png

Bachelor in organisatie en management

Bachelor in organisatie en management* (Office Management) aan VIVES Noord en VIVES Zuid *onder voorbehoud goedkeuring Vlaamse Regering

In de bacheloropleiding organisatie en management leer je hoe je jouw takenpakket, jezelf en anderen efficiënt kunt organiseren. Je bent hiertoe in staat omdat je in je opleiding de juiste tools meekrijgt die je helpen om goed te communiceren en te presenteren.

De opleiding organisatie en management maakt van jou de sleutelfiguur in het management van een bedrijf, een overheidsinstantie, een vereniging. Je wordt de onmisbare schakel te midden van management, collega’s, klanten en leveranciers. Omdat je opgeleid wordt om een sleutelfunctie te vervullen, zul je alle facetten van de bedrijfsorganisatie leren kennen: communicatie in het Nederlands en enkele vreemde talen, informatietechnologie en management. Daarbij werk je permanent aan je persoonlijke en teamgerichte ontwikkeling.

Vul dit pakket aan met een grondige kennis en een grote gebruikersexpertise van de courante softwarepakketten en je bent klaar voor de start van een boeiende carrière waarbij jij zowel organisatorisch als technologisch een voortrekkersrol zult spelen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met collega's, klanten en directie. Kortom, je bent de onmisbare spil in het bedrijf en de organisatie.

Welke afstudeerrichting of welk keuzetraject je ook kiest, je wordt voorbereid op een boeiende baan in binnen- of buitenland, je wordt specialist in communicatie en organisatie, in planning en coördinatie. En op termijn heb je zelfs door je centrale positie inspraak in belangrijke beslissingen.

Deel dit via

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.

Ik wilstuderen op

CampusAfstand
Heb je vragen?Kies waar je wilt studeren en stel ze meteen aan de juiste persoon.
VIVES campus Kortrijk
Ik help je graag verder!Ilse Croos+32 473 45 34 22
mail mij
VIVES campus Brugge
Ik help je graag verder!Geert Vandenbroucke+32 50 30 51 00
mail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!An-Sofie Carrette+32 56 26 41 42
mail mij
Ontvang de brochure