• office.jpg
  • bank.png
  • 8-bedrijfsvertaler-tolk.jpg

Bachelor in het office management

Bachelor in het office management aan VIVES Noord en VIVES Zuid

In de bacheloropleiding office management leer je hoe je jouw takenpakket, jezelf en anderen efficiënt kunt organiseren. Je bent hiertoe in staat omdat je in je opleiding de juiste tools meekrijgt die je helpen om goed te communiceren en te presenteren.

Daarnaast heb je ook een aantal bedrijfseconomische opleidingsonderdelen zoals economie, begrippen van het boekhouden, recht en handels- en financiële technieken, die ervoor zorgen dat je ook inzicht hebt in de bedrijfseconomische kant van de organisatie waarin je werkt. De taalvakken Nederlands, Frans, Engels en eventueel Duits en/of Spaans zorgen ervoor dat je ook in de internationale wereld je mannetje kunt staan.

Vul dit pakket aan met een grondige kennis en een grote gebruikersexpertise van de courante softwarepakketten en je bent klaar voor de start van een boeiende carrière waarbij jij zowel organisatorisch als technologisch een voortrekkersrol zult spelen. De office manager van de 21e eeuw werkt zowel zelfstandig als in teamverband met collega's, klanten en directie. Kortom, je bent de onmisbare spil in het bedrijf en de organisatie.

Deel dit via
A

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.

Ik wilstuderen op

CampusAfstand
Heb je vragen?Kies waar je wilt studeren en stel ze meteen aan de juiste persoon.
VIVES campus Kortrijk
Ik help je graag verder!Ilse Croos+32 473 45 34 22
mail mij
VIVES campus Brugge
Ik help je graag verder!Geert Vandenbroucke+32 50 30 51 00
mail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Lieselot Bossuyt+32 56 26 41 40
mail mij
Ontvang de brochure
Bekijk de programmagids