• hotel04.jpg
  • hotel03.jpg
  • hotel02.jpg
  • hotel01.jpg

Bachelor in het hotelmanagement

Bachelor in het hotelmanagement aan VIVES Noord

Je bent dynamisch, sociaal en zoekt uitdagingen, dan is hotelmanagement iets voor jou! Een recent onderzoek wijst uit dat 98% van de afgestudeerden van hotelmanagement aan VIVES deze opleiding wil aanraden aan zijn vrienden.

Bij aanvang van de opleiding kies je meteen voor een van onze specialisaties: Culinary Arts of hospitalitymanagement . Beide specialisaties bieden een stevige basis management, communicatie en teamwork. Daarnaast krijg je heel specifieke vakken die een brede waaier aan tewerkstellingsmogelijkheden bieden als manager in hospitality of chef in toprestaurants, maar als afgestudeerde hotelmanagement ben je ook zeer gegeerd door tal van andere sectoren.

Wist je dat manager hotel-restaurant, verantwoordelijke hotel-restaurant en polyvalent hotelmedewerker bovendien knelpuntberoepen zijn? Een gebrek aan gekwalificeerd personeel zorgt ervoor dat wie over een diploma bachelor in het hotelmanagement beschikt, snel werk vindt, zelfs nog voor je bent afgestudeerd. De studentenvereniging Sorhoma zorgt tijdens je studie voor een unieke sfeer tussen alle studenten en docenten.

De bachelor hotelmanagement kun je ook volledig in het Engels volgen. Meer info vind je hier.

Deel dit via
Uniek in Vlaanderen!

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.