• hotel04.jpg
  • hotel03.jpg
  • hotel02.jpg
  • hotel01.jpg

Bachelor in het hotelmanagement

Bachelor in het hotelmanagement aan VIVES Noord

Je bent dynamisch, sociaal en zoekt uitdagingen. Dan is Hotelmanagement iets voor jou!  Een recent onderzoek wijst uit dat 98% van de afgestudeerden van hotelmanagement aan VIVES deze opleiding wil aanraden aan zijn vrienden.

Onze studentenvereniging Sorhoma is uniek en zorgt voor een topsfeer binnen de opleiding. Nagenoeg iedereen is kort na afstuderen aan de slag. Je wordt een professional in de fascinerende wereld van de hospitality. Je troeven worden ook in heel wat andere sectoren erg gewaardeerd worden en geven je bovendien ook de kans om verder te studeren en zo een masterdiploma te behalen. 

Wist je dat "manager hotel restaurant", "verantwoordelijke hotel restaurant" en  "polyvalent hotelmedewerker" knelpuntberoepen zijn? Een gebrek aan gekwalificeerd personeel zorgt ervoor dat wie over een diploma bachelor in het hotelmanagement beschikt, erg gegeerd is op de arbeidsmarkt.

De opleiding Hotelmanagement kan je ook volledig in het Engels volgen. Meer info vind je hier.

Bekijk de presentatie

Heb je reeds een bachelordiploma, dan kan je kiezen voor een verkort traject.
Ben je sterk geïnteresseerd in deze opleiding maar vrees je voor de haalbaarheid en verkies je een nog meer praktijkgerichte opleiding, bekijk dan het graduaatsprogramma logies-, restaurant- en cateringmanagement.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Deel dit via
Uniek in Vlaanderen!

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.