• ICT MacBook
Bachelor in de toegepaste informatica

Apps & Gamification

Bachelor in de toegepaste informatica, afstudeerrichting applicatie-ontwikkeling, specialisatie Apps & Gamification aan VIVES Zuid

Onze wereld wordt steeds mobieler: laptops, tablets, smartphones zorgen ervoor dat we voortdurend met elkaar verbonden zijn. Wil jij aan de spits van de mobiele droom staan en toepassingen ontwikkelen voor deze nieuwe mobiele wereld? Volg dan het specialisatie Apps & Gamification in de opleiding toegepaste Informatica.

Je verwerft een brede basis in alle aspecten van informatica, maar je echte specialisatie wordt softwareontwikkeling. Je ontwikkelt aantrekkelijke mobiele apps, webtoepassingen en desktoptoepassingen. Je triggert gebruikers om je app te blijven gebruiken door het inbouwen van aspecten van gamification, spelelementen die de gebruiker helpen bij het realiseren van zijn businessdoelen via jouw applicatie.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Hoe dien ik als bedrijf een stage of eindwerkproject in?
Hoe kan ik als organisatie een beroep doen op het leerbedrijf?
Hoe verloopt mijn stage? 
Deel dit via
knelpuntberoep

Dit is een keuzetraject binnen een professionele bachelor. In tegenstelling tot een specialisatie, kies je een keuzetraject al van bij de start van je opleiding.