• larynx.png

Manuele facilitatie van de larynx (training C)

Manuele facilitatie van de larynx (training C) aan VIVES Noord

Deze training gaat in op de persoonlijke behoeften van cursisten die zowel de A- als de B-training hebben gevolgd. Om optimaal te kunnen afstemmen wordt daarom voorafgaand aan de training kennis, problemen, vragen, en behoeften schriftelijk geïnventariseerd.

In de training is er zo nodig de mogelijkheid om theorie te herhalen maar vooral is er veel tijd om te oefenen op ieders eigen niveau, om onzekerheden of onduidelijkheden weg te nemen en de gebruikte handgrepen te verfijnen waardoor de methode effectiever wordt. Let op: er worden géén nieuwe grepen aangeleerd.

Doelgroep

Alleen voor cursisten die al deel A en B gevolgd hebben.

Certificering

Attest van deelname

Docenten

Katja de Wild, logopediste sinds 1984 en werkzaam in het stemteam van de afdeling NKO van Ziekenhuis Bernhoven in Uden sinds 1989. Gespecialiseerd in onderzoek van stemproblemen in samenwerking met foniater. Geeft de cursus MFL sinds 2007.

Myrthe Kools, logopedist bij Grooten en Selten Stemtherapie en werkzaam als stem- en spraakdocent bij de Nederlandse Musical Academie en docent opleiding logopedie Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Praktisch

Inschrijven kan tot en met 30 september 2019
Ben je ingeschreven en kun je toch niet aanwezig zijn, gelieve per e-mail te annuleren bij [email protected]. Annuleren gebeurt conform de annuleringsvoorwaarden van navormingen georganiseerd door Hogeschool VIVES.

De organisatie behoudt zich het recht voor de navorming af te gelasten indien onvoldoende interesse. Deelnemers die reeds ingeschreven zijn, worden verwittigd via mail en krijgen gestorte gelden terug. De organisatie is niet verantwoordelijk voor elk geval van overmacht, zoals stakingen, ongevallen, files, ziekte of andere onvoorziene omstandigheden waardoor spreker en/of deelnemers niet of laattijdig op de afspraak zijn.

Deel dit via

woensdag 16 oktober van 9u tot 16u

150 euro, inclusief syllabus, koffie/frisdrank en lunch
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Rudy Vandevoorde+32 50 30 51 00
mail mij