• EHBO

EHBO op aanvraag

EHBO op aanvraag

Gedurende een sessie van een halve dag (of langer op aanvraag) krijg jij (samen met je team) de kans om je eigen kennis en kunde in verband met EHBO te updaten. In de sessie EHBO maak je kennis met de algemene benadering van een noodsituatie, en krijg je een geïllustreerd overzicht van enkele frequent voorkomende “acute” problemen bij de specifieke doelgroep.

Op een eenvoudige manier wordt aangeleerd wat je als zorgverlener in desbetreffende gevallen dient te doen. Interactie met de groep is wenselijk. Volgende topics kunnen aan bod komen: algemenen benadering van een noodsituatie, verschillende hartaandoeningen, epilepsie, bewustzijnsstoornissen, kleine wondzorg, CVA, heupfractuur, school- en sportongevallen… De inhoud van de sessie is op aanvraag aanpasbaar. Na afloop ontvang je een attest van deelname.

De doelgroep bestaat uit verzorgenden, vrijwilligers, gegradueerde en gebrevetteerde verpleegkundigen, opvoeders, leerkrachten,… werkzaam binnen de sector van de thuiszorg, de bejaardenzorg, gehandicaptenzorg, onderwijs,… met een behoefte om hun kennis en kunde van EHBO bij te werken.

Locatie

Op de campus of binnen de eigen instelling.

Prijs

Een offerte, i.f.v. het nodige aantal lesuren en lesgevers, kan verkregen worden op aanvraag.

Deel dit via