• verpleegkunde44.png
  • vroedkunde.png
  • verpleeggesprek.png
  • tilobese.png

Studiegebied gezondheidszorg

Wist je dat het aantal vacatures voor personeel in de gezondheidszorg elk jaar stijgt? De zorg- en welzijnssector heeft je dus echt nodig! Ontdek hier onze opleidingen en start je toekomst als een professional in de gezondheidszorg.

Wij bieden een ruime waaier aan kwalitatieve professionele opleidingen binnen de zorg- en welzijnssector op het niveau van bachelor, brugopleiding en graduaat alsook een ruim studieaanbod voor wie verder wil studeren. Onze troeven zijn duidelijk: een stimulerende leer- en leefomgeving en (internationale) docenten die expert zijn in hun vakgebied. Bovenal zijn we een warme hogeschool waar er nauw contact is tussen studenten en docenten.

Eén voor één vormen de studies in het studiegebied gezondheidszorg een passend antwoord op de vele aspecten die je in de zorg- en welzijnssector aantreft. Met simulaties in labs, (internationale) stages en reële opdrachten voor organisaties vormt dit studiegebied zich tot een boeiende mix van theoretische inzichten en beroepsspecifieke competenties, probleemoplossend werken en training on the job.

Deel dit via

VIVES Brugge Xaverianenstraat
Xaverianenstraat 10
8200 Brugge
+32 50 30 51 00
[email protected]

VIVES Kortrijk
Doorniksesteenweg 145
8500 Kortrijk
+32 56 26 41 10
[email protected]

VIVES Roeselare
Wilgenstraat 32
8800 Roeselare
+32 51 23 23 30
[email protected]

Heb je vragen?Ik help je graag verder!Nancy Boucquezmail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Jan Vandekerckhovemail mij
Ontvang de brochureDownloadPer post