Openlesdag in alle VIVES-campussen

De openlesdagen voor dit jaar zijn voorbij. Bezoek onze infodag op 26 juni! Werp een blik op jouw toekomst: breng een bezoek aan de openlesdagen van VIVES op woensdag 21 april (digitaal), 28 april of 5 mei 2021 en snuif de sfeer op onze campussen op. Ontdek hoe het voelt om een les mee te volgen in het hoger onderwijs en hoe het leven op campus eruit ziet.

De openlesdag van VIVES vindt plaats op drie woensdagen in april en mei 2021 van 14u tot 17u. Deelname is gratis, maar vooraf laten weten dat je komt is - omwille van de veiligheidsmaatregelen - vereist. Meld je snel aan, want de capaciteit per dag is beperkt. De openlesdag van woensdag 21 april gaat digitaal door.

Bachelor- en graduaatsopleidingen

Kies het studiegebied waarvan je de openlesdag wil bijwonen:

Niet zeker tot welk studiegebied de opleiding hoort die jij wil volgen? Bekijk het even in de opleidingzoeker. Proefstuderen kan in elk studiegebied!

Een veilig bezoek

Hogeschool VIVES ziet erop toe dat al zijn activiteiten in de meest veilige omstandigheden plaats kunnen vinden, conform de geldende COVID-19-voorschriften. We vragen alle aanwezigen vriendelijk zich strikt aan alle COVID-19-maatregelen op onze campus te houden, een mondmasker mee te brengen en te dragen waar en wanneer dit vereist is. Bij binnenkomst van onze gebouwen zullen we je bovendien vragen contactgegevens achter te laten, uitsluitend voor tracingdoeleinden. Deze worden veertien dagen na de activiteit vernietigd en niet voor marketingdoeleinden gebruikt. Om dezelfde reden is het aantal deelnemers per openlesdag gelimiteerd. We kunnen niet meer mensen toelaten dan wettelijk is voorgeschreven.