Een smaakvolle start

Directie, leerkrachten, docenten en medewerkers van Hotelschool Ter Duinen, Hogeschool VIVES en sterrenchef Geert Van Hecke nodigen je graag uit op de officiële opening van het eerste academiejaar 2021-2022 van het Flanders Culinary Arts Centre (FCAC).

Dit is tegelijk de officiële start van de specialisatie Culinary Arts binnen de bachelor hotelmanagement aan Hogeschool VIVES als eerste en unieke gastronomische opleiding in het hoger onderwijs in Vlaanderen/België.

Deze opening van het academiejaar vindt plaats op dinsdag 5 oktober 2021 om 18u30 in restaurant De Karmeliet, Langestraat 19 in Brugge.

Programma

18u30
Onthaal

18u45
Officiële opening van het academiejaar, persmoment en receptie

19u30
Diner verzorgd door de studenten Culinary Arts in samenwerking met leerlingen en chefs van Hotelschool Ter Duinen

 

Meld je nu aan

Het is mogelijk om je aan te melden voor deze bijzondere opening uiterlijk tot en met 29 september 2021. Er is ruime parkeergelegenheid in de buurt in de ondergrondse parkeergarage Langestraat aan de Predikherenrei 4A in Brugge. 

Ik ben aanwezig voor