Startpunt afstandsonderwijs

Op deze pagina vind je een handig overzicht van alle digitale tools die in afstandsonderwijs gebruikt worden. Onderaan vind je een knop om naar veel gestelde vragen (FAQ) over afstandsonderwijs door te klikken.

  Toepassingen voor afstandsonderwijs

  Square Webshop Stages AO 

  Studeer je bij VIVES op afstand, dan zijn deze tools specifiek voor jou bedoeld. Meer info en handleidingen vind je op de volgende pagina's:

  Op zoek naar een andere tool?

  Op het algemene Startpunt vind je toegang en ondersteuning voor alle andere tools, waaronder Toledo, KU Loket, de webmail, Office 365, je VIVES-account beheren, ... Een aantal van die tool kan je ook onmiddellijk openen via de rechtstreekse koppelingen op deze pagina.

  Examen afleggen in afstandsonderwijs

  Informatie over examens in afstandsonderwijs, vind je op flexibel examen afleggen.

  FAQ VIVES op afstand

  Alles wat je wil weten (of toch veel) over de organisatie van afstandsonderwijs in VIVES. In de Afstandsonderwijs FAQ vind je verschillende vragen die studenten van VIVES op afstand vaak stellen. Deze vragen zijn ondergebracht in verschillende stappen die studenten tijdens hun opleiding maken.

  Servicedesk

  Voor veelgestelde vragen rond IT-problemen kun je altijd terecht op onze Servicedesk. Wij helpen je daar graag zo snel mogelijk op weg. Je vraag wordt doorgestuurd naar een van onze medewerkers, die vervolgens met jou contact opneemt.

  Servicedesk