• welab02.png
  • welab04.png
  • welab05.png
  • welab01.png

We-Lab for Health, Technology and Movement

EFRO 1047 - Infrastructurele en operationele uitbouw van het VIVES Zorglab

Doelstelling van We-Lab for Health, Technology and Movement is het verder ontwikkelen of verbeteren van producten/diensten in de zorgsector in cocreatie met bedrijven. Een tweede doelstelling is het testen van deze producten/diensten op diverse patiëntengroepen.

Een onmisbaar onderdeel in beide fases vormen het Zorglab in VIVES en het Bewegingslab in KU Leuven Campus Brugge die speciaal uitgerust zijn met laatste nieuwe zorg- en beweegtechnologie voor het stimuleren en testen van de beoogde producten/diensten. Een laatste operationele doelstelling is de opgedane kennis op een zo breed mogelijk wijze dissemineren richting de diverse stakeholders (o.a. bedrijven, patiënten, zorginstanties, overheden).

Het Europees project We Lab for Health Technology and Movement werd ingediend in het kader van de GTI West-Vlaanderen binnen het EFRO Vlaanderen programma. De totale projectkost bedraagt 1.050.000 euro, waarvoor het partnerschap 420.000 euro Europese steun ontvangt via het EFRO Vlaanderen-programma. De Provincie West-Vlaanderen draagt 200.000 euro bij in het project. De overige middelen komen van promotor TUA West, copromotoren VIVES en KU Leuven.

Website We-Lab

Deel dit via
Dit is een onderzoeksproject van expertisecentrum:
Status: Startdatum: Einddatum:
Afgerond01/04/201730/06/2020
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Lisa Kerckhofmail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Koen Denysmail mij

Projectmedewerkers

Interesse om een eigen project te starten?

Neem contact op met Lisa Kerckhof via mail