• mentaal.png

Strenco

Strenco - Strengthening multi-professional competencies in mental health in an international context, through co-production with academics, students, service users and professionals

In dit Erasmusproject staat samenwerking centraal. Niet alleen werken we samen over de grenzen heen met verschillende hogescholen uit Ierland (TCD), het Verenigd Koninkrijk (Salford University), Finland  (Tampere University of Applied Sciences and Jyväskylä University of Applied Sciences) en Griekenland (Technological Educational Institute of Athens) maar we willen vooral ook de samenwerking stimuleren tussen onderzoekers, studenten, hulpverleners en patiënten.

Het werkveld, de studenten en de onderzoekers van de verschillende hogescholen gaan als partners e-learning material  ontwikkelen die zowel kan gebruikt worden door patiënten, zorgverleners, studenten en docenten. Daarnaast wordt ook een evaluatietool ontworpen die de noodzakelijke competenties voor wie werkt in de geestelijke gezondheidszorg gaat evalueren.

Transnationale samenwerking tussen de verschillende partners is heel belangrijk om nieuwe kennis te ontwikkelen en een manier van werken te ontwikkelen die de waarden en meningen van alle partijen respecteert.  Er wordt geleerd van elkaar en ervaringen en expertise wordt gedeeld.

Uiteindelijk zal ook worden ingezet op een wijde disseminatie van de ontwikkelde open-source-materialen.

Deel dit via
Dit is een onderzoeksproject van expertisecentrum:
Status: Startdatum: Einddatum:
Afgerond01/09/201731/08/2020
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Lisa Kerckhof+32 50 40 59 26
mail mij

Projectmedewerkers

Interesse om een eigen project te starten?

Neem contact op met Lisa Kerckhof op +32 50 40 59 26 of via mail