• badkamer

Sanitair blok 2020: designgedreven innovatie in een complexe zorgomgeving

VLAIO - O&O project

Producten in de zorgsector (in het algemeen) en sanitaire blokken (meer specifiek) worden in Vlaanderen niet ontwikkeld vanuit een diepgaande kennis over de noden en behoeften van gebruikers (customer centred).

Als Potteau zich wil onderscheiden van goedkopere binnen-en buitenlandse producenten, dan moet Potteau een designgedreven innovatiemethodiek ontwikkelen waarmee ze buitengewone producten (in casu een sanitair blok) kunnen ontwikkelen waarvoor de klant effectief wil betalen. De designgedreven innovatiemethodiek beschrijft hoe Potteau snel en effectief inzicht kan verwerven in de noden en behoeften van de verschillende gebruikers in het ecosysteem en hoe de inzichtin in de doorbraakinnovaties kunnen vertaald worden.

Deze case zal Flanders Inshape (expertisecentrum Antwerp Management School) en de hogeschool VIVES in staat stellen om bedrijven en studenten te inspireren en te adviseren over hoe ze op een succesvolle manier producten, diensten, processen, ruimtes, gebouwe,… in de complexe zorgomgeving kunnen ontwikkelen.

Deel dit via
Dit is een onderzoeksproject van expertisecentra:
Status: Startdatum: Einddatum:
Afgerond01/01/201531/03/2016
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Lisa Kerckhof+32 50 40 59 26
mail mij

Projectmedewerkers

Interesse om een eigen project te starten?

Neem contact op met Lisa Kerckhof op +32 50 40 59 26 of via mail