• ludo.png

Ludo communicatietool

5x5 Design Regio Kortrijk

Ludo helpt je om doelgerichte en verrassende communicatie-acties op te zetten. Een stap-voor-stap aanpak die je ondersteunt om als een echte professional sterke en diepgaande output te realiseren.

De Ludo communicatietoolkit helpt je om gestructureerd aan de slag te gaan. De kit is opgebouwd uit zes fases en gebruikt verschillende hulptechnieken zoals vorm-kaarten, jokers, een wow-factor en maak-tips. Een stappenplan begeleidt je gedurende het hele proces. Ludo is eenvoudig opgebouwd en gemakkelijk te gebruiken. Deze tool helpt je steeds resultaat te boeken en kan in meerdere situaties worden toegepast. De gestructureerde aanpak helpt je het juiste doelpubliek te kiezen, hen op de juiste manier aan te spreken en stapsgewijs een verhaal op te bouwen. 

Samen met Ludo kies je welk onderdeel het meest tot de verbeelding spreekt en ga je vervolgens deze duidelijke focus op een verrassende manier in de markt te zetten. De wow-factor, de joker-kaarten en de brainstorm bladen helpen je hierbij helemaal op weg. De Ludo-toolkit kun je perfect alleen gebruiken, maar idealiter betrek je er ook enkele enthousiaste collega’s bij.

Deel dit via
Status: Startdatum: Einddatum:
Afgerond01/09/201831/08/2020
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Matthias Malfrere+32 497 14 12 82
mail mij

Projectmedewerkers

Interesse om een eigen project te starten?

Neem contact op met Matthias Malfrere op +32 497 14 12 82 of via mail