Ervaring op de werkvloer is een onmisbaar aspect aan de opleiding van elk van onze studenten. Meer dan 3000 bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland krijgen jaarlijks een of meerdere van onze studenten over de vloer, goed voor elk jaar meer dan 5000 stageplaatsen. Wij horen graag van je als je een stageplaats beschikbaar hebt.

VIVES vindt het belangrijk dat zijn studenten snel op de werkvloer ervaring kunnen opdoen. Bij de meeste van onze opleidingen gebeurt dat al van in het eerste jaar. Onze studenten worden hierin steeds bijgestaan door begeleidende docenten, die er niet alleen op toezien dat studenten hun stageactiviteiten degelijk uitvoeren, voldoende rapporteren en er kritisch over reflecteren, maar tegelijk ook met jou in gesprek gaan over de kennis, vaardigheden en attitudes van de studenten.

Stagiairs komen niet alleen om praktijk op te doen en om hun schoolse kennen en kunnen met het werkveld te toetsen. Ze kunnen ook eigen inzichten, die ze opdeden tijdens hun opleiding bij VIVES, aanbrengen en met een frisse kijk jouw organisatie van feedback en nieuwe idee├źn voorzien.

Ben je geïnteresseerd in een stagiair voor jouw bedrijf, organisatie of project? Neem dan vrijblijvend contact op met het opleidingshoofd van de opleidingen waarvoor je stageplaatsen kunt voorzien. Je vindt zijn of haar contactgegevens steeds op de pagina van elke opleiding.