• wafel
  • brainstorm.jpg
  • starbucks.png
  • zorgtechnologie

Businessmanagement

Het expertisecentrum Businessmanagement is een kennisplatform in beweging. Het vormt een link tussen ondernemingen (profit en non-profit), overheid en bedrijfsopleidingen. Via praktijkgericht en projectmatig onderzoek geeft het antwoorden op gerichte bedrijfsvragen. Bovendien deelt het zijn knowhow in een ruim aanbod aan gespecialiseerde opleidingen. Het is een ambitieuze speler die met elke gedreven organisatie een zoektocht naar nieuwe mogelijkheden wil aangaan.

Bij het expertisecentrum Businessmanagement kunt u terecht voor praktijkgericht en projectmatig onderzoek, marktonderzoeken, haalbaarheidsstudies, rendementsmetingen, naambekendheidsonderzoeken, klanttevredenheidsonderzoeken, promotie- en perscampagnes, vertalingen en innovatieprojecten, consultancy, schrijftips bij projectaanvragen en de ontwikkeling van specifieke opleidingsprogramma’s.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat reilt en zeilt binnen het expertisecentrum Businessmanagement? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Heb je vragen?Ik help je graag verder!Stefaan Haspeslagh+32 488 40 85 22
mail mij