Infomomenten educatieve bachelor Kleuter, Lager en Secundair onderwijs

Voor de infomomenten bacheloropleidingen sluiten we aan bij de infomomenten van VIVES. Voor de meest recente data waarop je bij ons terecht kan kijk je best op vives.be/infodagen. Wil je sneller antwoord, kan je altijd een vraag stellen onderaan de pagina van de opleiding of traject van jouw voorkeur.

Infomomenten verkorte educatieve bachelor en het educatief graduaat

Doorheen het jaar worden er infomomenten georganiseerd voor zowel de educatieve graduaatsoppleiding als de verkorte educatieve bachelor. Wanneer de volgende infomomenten plaatsvinden vind je hieronder. Je kan meteen ook inschrijven voor het infomoment.

Eerstvolgende infomoment 4 mei 2024 om 10 u.  zowel in Kortrijk als in Brugge. Het infomoment duurt ongeveer anderhalf uur waarna er kans is tot vraagstelling.

Locatie Kortrijk:

Het infomoment voor zowel het educatief graduaat als voor de verkorte educatieve bachelor gaat door in het Onderwijsgebouw, campus Kortrijk. Je betreedt best de campus via de Etienne Sabbelaan (parking). De ingang bevindt zich niet aan de straatkant maar aan de andere zijde (opschrift The foodies).

Locatie Brugge:

De infomomenten voor zowel het educatief graduaat als de verkorte educatieve bachelor gaan door op de campus (Xaverianenstraat) in Brugge. 

Alvast van harte welkom!