vervolgopleidingen sociaal-agogisch werk voor afgestudeerden onderwijs

Vervolgopleidingen sociaal-agogisch werk voor afgestudeerden onderwijs aan VIVES Zuid

Onderwijs en sociaal-agogisch werk staan dichter bijeen dan je denkt. Ga een stap verder na je educatieve bachelordiploma en verruim je horizon.

Waar kan ik dit volgen?
Bijscholen

De keuzetrajecten van het studiegebied sociaal-agogisch werk en het postgraduaat duurzame ontwikkeling bieden je de kans om je grenzen te verleggen en je onderwijsbekwaamheid aan te vullen met een ruimere blik op de wereld.

Vervolgopleidingen sociaal-agogisch werk

Je studie in een oogopslag

Studiegebied

Opleidingstype

Studieroute

Waar kan ik dit volgen?

Heb je een vraag?

Keuzetraject herstelgericht en verbindend werken

Ben je geboeid door gedrag en relaties tussen mensen? Droom je erover om onze samenleving van binnenuit te versterken? Is het voorkomen en reduceren van geweld en pesten iets waar jij aan wil meewerken? Kortom, wil je graag meewerken aan het opbouwen, onderhouden en herstellen van relaties tussen mensen, dan is deze module zeker iets voor jou.

Keuzetraject jong geweld

Is het nu zo erg gesteld met de jeugd van tegenwoordig of heeft de maatschappij een algemeen probleem met risicogedrag bij jongeren? Wanneer wordt een fenomeen een probleem en wat zijn mogelijke oorzaken? Welke methodieken zijn efficiënt bij preventie, aanpak en begeleiding? Welke voorzieningen en diensten hebben hierbij een opdracht?

Keuzetraject S.P.A.C.E.

Het keuzetraject S.P.A.C.E. (Social Pedagogical Art & Creativity Exploration) is een internationaal programma dat je samen met internationale studenten van over de hele wereld volgt. Je leert er hoe kunst en creativiteit ten dienste gesteld kunnen worden binnen sociaal-agogische contexten.

Postgraduaat duurzame ontwikkeling

Jouw engagement voor internationale samenwerking? Integreer de duurzame ontwikkelingsdoelen: Planet (module duurzaam leefmilieu), People (module sociale rechtvaardigheid), Prosperity (module maatschappelijk verantwoord ondernemen), Peace (module interculturele dialoog) en Partnership (module internationale samenwerking), in een internationale stage. Een extra getuigschrift en een onvergetelijke ervaring!