Reserveer een persoonlijk gesprek

Geïnteresseerd in een van de opleidingen van het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde van VIVES campus Kortrijk? Dan nodigen we je van harte uit om eens langs te komen op onze opencampusdagen op zaterdag 10 maart en zondag 11 maart 2018, van 13u tot 17u. Je kunt terecht aan de standen van de verschillende opleidingen met al je vragen en meer info, maar wil je liever in alle rust een persoonlijk gesprek met een van de docenten van de opleiding, dan kun je dit via deze pagina gratis reserveren.

Tijdens dit gesprek kun je alles vragen over slaag- en beroepskansen, over de moeilijkheidsgraad van de opleiding, over de geschiktheid van de vooropleiding en over hoe VIVES de opleiding organiseert. Een docent vertelt je graag alles over hoe het academiejaar eruit gaat zien, over lessen, stages, studiereizen en opdrachten.

Let op: het aantal gespreksmomenten per opleiding is beperkt. Reserveer daarom snel een gespreksmoment, want op is op. Je kunt zowel voor zaterdag 10 maart als voor zondag 11 maart persoonlijke gesprekken reserveren. Heb je een gespreksmoment vastgelegd en kun je er toch niet bij zijn? Dan vinden we het prettig als je ons dat even laat weten ([email protected]).

Reserveer nu een gesprek op zaterdag

Reserveer nu een gesprek op zondag

Op onze opencampusdagenpagina vind je bovendien een overzicht van de verschillende algemene infosessies die worden georganiseerd. Er is ook een algemene startsessie voor studenten die nog niet helemaal weten welke opleiding ze precies willen volgen, met algemene informatie over het totaalaanbod van ons studiegebied. Bovendien vertrekt elk half uur een rondleiding door de gebouwen.

We kijken er naar uit je te mogen ontvangen. Alvast van harte welkom op ons studiegebied!