Nood aan een nieuwe start?

Iedereen heeft soms nood aan een nieuw begin. Geen zorgen, het overkomt massa's studenten elk jaar: je bent lang niet de enige. Ben je nieuwe toekomstplannen aan het maken? Vielen de examenresultaten tegen en wil je een andere opleiding volgen? Of blijkt de opleiding die je volgde toch niets voor jou te zijn? Wacht niet tot het te laat is en start meteen met je nieuwe plannen!

Neem eens contact op met een studie- en trajectbeleider van VIVES. Studeer je al bij ons, dan kun je hieronder alle studie- en trajectbegeleiders per studiegebied terugvinden. Zij zullen je graag op weg helpen:

Maar ook als je van elders komt, ben je bij ons van harte welkom. Blader eens door onze website, kijk eens of er een opleiding is die je beter ligt dan wat je nu doet en neem contact op met de contactpersoon van die opleiding. We helpen je graag met het maken van een nieuwe start. 

Samen met een studie-en trajectbegeleider maak je een individueel studieprogramma. Een haalbaar programma, speciaal op maat voor jou. Misschien heb je ook enkele vrijstellingen op basis van de credits die je al verworven hebt. En door meteen in te schrijven, behoud je een deel van je leerkrediet.

Redenen genoeg dus om meteen een afspraak te maken met de studie-en trajectbegeleider. Je bent nog niet te laat om in te schrijven.

Zoek je opleiding

Wist je dat je in elke opleiding van VIVES ook kunt starten in de loop van het eerste semester en zelfs nog vanaf februari? Verander je van studie, dan start je gewoon je studies tijdens het eerste semester of vanaf het tweede semester. We zorgen voor een aangepast programma, zodat je aan hetzelfde tempo en met dezelfde studieduur als elke andere student kunt afstuderen.