Workshops, demo’s en testritten met elektrische auto’s voor het goede doel in VIVES campus Kortrijk

Frank Devos
auto.

De opleiding autotechnologie van VIVES organiseert op zaterdag 19 november 2016 van 10u30 tot 16u30 de actie Lift Me Up (www.liftmeupactie.be) in de campus Kortrijk Er vinden workshops, demonstraties en testritten met elektrische auto’s plaats. Dit ten voordele van het rolstoeltoegankelijk maken van het domein Merkenveld in Loppem.

Heb je altijd al willen weten wat al die lampjes betekenen op je dashboard? Hoe vervang je een platte band? Waar vul ik mijn ruitensproeiervloeistof bij? Hoe controleer ik mijn oliepeil? Hoe zet ik mijn banden op de juiste bandenspanning? Allemaal vragen die je beantwoord ziet tijdens twee workshops. Breng alvast vuile kledij en handschoenen mee!

Daarnaast zijn er doorlopend demonstraties vermogensrun op de testbank en testritten met elektrische auto's: Nissan Leaf, BMW i3, Renault Zoë en Renault Twizy. Doorlopend zijn er ook spijzen en dranken te verkrijgen en vindt er een tombola plaats.

De toegangsprijs bedraagt 5 euro. In ruil krijg je een button en kan je een auto winnen via de website www.liftmeupactie.be

Deel dit via