Workshop Yoga met Evy Gruyaert en seminarie Langer thuis wonen in VIVES Brugge Xaverianenstraat

Frank Devos
senior-vrouw.jpg

Als afsluiter van het onderzoeksproject Healing steps - multidisciplinaire healing environment bij thuiswonende ouderen nodigt het expertisecentrum zorginnovatie op dinsdag 5 juni 2018 alle 50+’ers uit op onze inspirerende sessie met als hoogtepunt een workshop Yoga met Evy in VIVES Brugge Xaverianenstraat.

Met het praktijkgericht onderzoek ambieert VIVES een helende stap bij te brengen in het gezond thuis blijven wonen en dit door het toepassen van enkele interventies omtrent healing environment. Kan de luchtkwaliteit in huis bijvoorbeeld onze gezondheid bepalen? Bestaat er meubilair die onze gezondheid op lange termijn positief kan beïnvloeden? De resultaten van het onderzoek worden kort maar krachtig toegelicht. 

Dat beweging één van de sleutelfiguren is tot een betere gezondheid en zo ook tot een betere kwaliteit van leven, is reeds bij iedereen gekend. Uiteraard is deze praktische workshop van Evy een perfecte afsluiter. Vanop een stoel worden yogaoefeningen aangeleerd die makkelijk thuis of op kantoor kunnen worden uitgevoerd. Motto van deze avond: een gezond lichaam, een gezonde geest, een gezonde thuisomgeving.

Deel dit via