VIVES informeert zesdejaars over studiekeuze via dagelijkse chatsessies en veilige campusbezoeken

Frank Devos
onlineinfodag.png

VIVES pakt in deze coronatijden uit met alternatieve informatiesessies naar studenten en ouders toe. Je kan van maandag tot en met vrijdag (16u30-18u) en zaterdag (10u30-12u) chatten met docenten en studenten via infodag.vives.be. Je vindt daar ook alle info over opleidingen, getuigenissen van studenten, proeflessen, presentaties …  Je kunt bovendien de campussen bezoeken. Op zaterdag 27 juni vindt er van 10 tot 17u een digitale infodag plaats die wordt uitgebreid met livesessies. 

Chats met docenten en studenten

Vanaf nu kan je ook dagelijks, behalve op zondag, chatten met docenten en studenten van de opleiding(en) waarin je geïnteresseerd bent. Dat kan tot midden juli elke weekdag van 16u30 tot 18u en op zaterdag van 10u30 tot 12u. Je kan er presentaties zien, proeflessen volgen, cursusinhouden en getuigenissen van studenten bekijken … Net als bij de campusbezoeken kan dit opnieuw vanaf medio augustus tot eind september. Meer info op infodag.vives.be.

Uitgebreide digitale infodag op zaterdag 27 juni

Op zaterdag 27 juni 2020 vindt er een uitgebreide digitale infodag plaats, en dit doorlopend van 10u tot 17u. VIVES leidt je digitaal rond op de campussen en op de online stands vind je alle informatie over jouw toekomstige opleiding. Je kunt presentaties bijwonen over opleidingen waarin je geïnteresseerd bent en live chatten met docenten en studenten uit elke opleiding. En uiteraard kun je die middag - gewoon van bij je thuis - ook terecht met al je vragen over studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ... Je kunt ook boeken en cursussen inkijken, een kijkje nemen in de vaklokalen, een digitale les bijwonen en nog veel meer. En wie dat wil, kan ook meteen inschrijven.

Deel dit via