VIVES houdt digitale infodag op woensdag 20 mei 2020

Frank Devos
onlineinfodag.png

Zit je in het laatste jaar van het secundair onderwijs? Dan is er geen betere manier om je te informeren over de bachelor- en graduaatsopleidingen van Hogeschool VIVES dan tijdens de digitale infodag op woensdag 20 mei 2020, en dit doorlopend van 14u tot 17u. VIVES leidt je digitaal rond op de campussen en op de online stands vind je alle informatie over jouw toekomstige opleiding, zowel op campus als op afstand.

Je kunt presentaties bijwonen over opleidingen waarin je geïnteresseerd bent en live chatten met docenten en studenten uit elke opleiding. En uiteraard kun je die middag - gewoon van bij je thuis - ook terecht met al je vragen over studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ... Je kunt ook boeken en cursussen inkijken, een kijkje nemen in de vaklokalen, een digitale les bijwonen en nog veel meer. En wie dat wil, kan ook meteen inschrijven.

Let op: deze digitale infodag is bedoeld voor studenten die volgend jaar een reguliere bachelor- of graduaatsopleiding in het hoger onderwijs willen starten. Op deze digitale infodag is geen info voorzien over verder studeren na het hoger onderwijs.

Deel dit via