VIVES aanwezig op Levenslopen tegen Kanker in Kortrijk en Brugge

Frank Devos
levensloopvives.png

Docenten, studenten, vrienden en sympathisanten van VIVES tonen hun engagement in de strijd tegen kanker en doen mee aan de Levenslopen van Kortrijk in het weekend van 9-10 september 2017 en Brugge in het weekend van 7-8 oktober 2017. Levensloop is een 24-uurs evenement waarbij teams elkaar 24 uur aflossen tijdens een estafette rond een parcours.

Het is geen loopwedstrijd maar een bewegingsevenement, waarbij telkens een persoon van het VIVES-team op het parcours zal bewegen (stappen, wandelen, lopen, dansen …) tegen kanker. Zo wil VIVES helpen met fondsen werven voor de Stichting tegen Kanker en iedereen steunen die strijdt tegen kanker.

Docenten, studenten, vrienden en sympathisanten van VIVES kunnen zich inschrijven voor 10 euro per deelnemer en ontvangen ook een VIVES T-shirt. Deze T-shirts zijn af te halen in de VIVES-teamtent op het parcours tijdens Levensloop zelf.

Naast het bewegen door onze VIVES-deelnemers, is VIVES ook met een VIVES-teamtent aanwezig zijn op het parcours. Daar wordt koffie, frisdrank, taart en gebak verkocht. Wie dat wil, kan ook een massage-sessie ondergaan. De fondsen die team-VIVES hierdoor verwerft gaan ook integraal naar Stichting tegen Kanker.

Inschrijven voor Levensloop Kortrijk op sportcentrum Lange Munte van zaterdag 9 september om 15 uur tot zondag 10 september 2017 om 15 uur kan voor 10 euro per deelnemer via www.levensloop.be. Dit bedrag gaat integraal naar Stichting tegen Kanker. De VIVES-teamkapiteins voor Levensloop Kortrijk zijn Sophie Delodder, medewerker personeelsdienst ([email protected]), en Jeroen Missinne, medewerker Stuvo ([email protected]).

Inschrijven voor Levensloop Brugge in BLOSO-sportcentrum Julien Saelens in Assebroek van zaterdag 7 oktober om 15 uur tot zondag 8 oktober 2017 om 15 uur kan voor 10 euro per deelnemer via www.levensloop.be. Dit bedrag gaat integraal naar Stichting tegen Kanker. De VIVES-teamkapiteins voor Levensloop Brugge zijn Jean-Marc Mullie, medewerker verpleegkunde ([email protected]), en Maarten Buyse, student lager onderwijs ([email protected]).

Wie wil helpen - bemanning van de VIVES-tent, bakken van taarten of gebak, meehelpen bij de massage - kan contact opnemen met de teamkapiteins.

Deel dit via