Tweede editie van luchtvaartjobbeurs Aerojobs in VIVES Oostende VLOC

Frank Devos
Luchtvaart Student

Op maandag 25 maart 2019 vindt van van 10u30 tot 16u de tweede editie van Aerojobs plaats aan VIVES Oostende VLOC. Aerojobs is een jobbeurs die studenten en afgestudeerden luchtvaarttechnologie samenbrengt met bedrijven actief in de MRO-sector (Maintenance, Repair & Overhaul) of gerelateerd aan de luchtvaartsector.

Het dagprogramma begint al ’s morgens met een sessie “Solliciteren: de do’s & don’ts”, aangevuld met een infosessie van Aviato. 's Namiddags is de effectieve jobbeurs, waarbij we de infostanden tussen de vliegtuigen in de loods van VIVES Oostende VLOC plaatsen.

Om het programma interactief te houden, organiseren we in de namiddag ook enkele Q&A sessies voor studenten / werkzoekenden met luchtvaartprofessionals. VIVES Oostende VLOC zorgt natuurlijk ook voor een gezellige bar, waar toekomstige werknemers en werkgevers een informele babbel kunnen slaan.

Doelgroepen van Aerojobs zijn laatstejaarsstudenten secundair vliegtuigtechnieken, hoger onderwijs luchtvaarttechnologie, werkzoekenden met de nodige opleidingen en/of attesten en bedrijven actief in de MRO-sector en alle luchtvaart(technische) bedrijven.

Deelname is volledig gratis, registratie is wel verplicht.

Deel dit via