Supply Chain Conferentie in VIVES campus Brugge

Frank Devos
vrachtwagen.jpg

De Brugge Business School van Hogeschool VIVES organiseert op maandag 27 april vanaf 18u een Supply Chain Conferentie in de campus Brugge rond ‘Het belang van logistiek en supply chain in Vlaanderen’. Deze conferentie richt zich tot professionelen die werkzaam zijn in logistiek of supply chain management of er frequent mee in contact komen.

De verwelkoming gebeurt door Geert Roelens, CEO van Beaulieu International Group en programmadirecteur supply chain en operations management bij Brugge Business School. Vervolgens krijgen de deelnemers aan de hand van drie praktijkgetuigenissen en een interactief debat een kijk op logistiek en supply chain in Vlaanderen. Die getuigenissen zijn van Peter Devos, supply chain strategy & operations director bij Monsanto, Jan Debaillie, group supply chain director bij Ardo Group, en Tony Vanwijnsberghe, CEO van Tonickx. Daarna volgt er nog een panelgesprek en receptie.

De conferentie vindt plaats in VIVES campus Brugge, Xaverianenstraat 10. De deelname is gratis maar inschrijven wordt gevraagd via [email protected] met vermelding ‘naam en bedrijf - Supply Chain Seminar.

Deel dit via