Studenten VIVES Kortrijk organiseren duurzame lentedegustatie in Stadsboerderij Heule

Frank Devos
groenten.jpg

Eerstejaarsstudenten sociaal werk van VIVES Kortrijk organiseren op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019 een lentedegustatie in de Stadsboerderij van Heule. Het is een ideaal moment om eens kennis te maken met duurzame, biologische en lokale producten.

De studenten laten je proeven van een mocktail op basis van vlierbloesem, preisoep, een overheerlijke vegetarische witloofquiche en appelcake. Ze werkten samen met de Heerlijkheid in Heule en diverse lokale leveranciers zoals ’t Beurtegoed en ‘t Livinushof. Ook Lemonaid en ChariTea zullen aanwezig zijn zodat bezoekers kunnen genieten van hun lekkere dranken.

Tijdens de degustatie kun je bovendien leuke prijzen winnen met een fotowedstrijd en je lenigheid testen tijdens een rondje fruit- en groententwister.

Deel dit via