Studenten toerisme en recreatiemanagement van VIVES Brugge Xaverianenstraat ontmoeten premier Michel

Frank Devos
michel.png

Studenten van het tweede en derde jaar toerisme en recreatiemanagement van VIVES Brugge Xaverianenstraat zijn samen met twee docenten uitgenodigd in de Senaat tijdens de Dag van de Dynastie. Tijdens het bezoek, op uitnodiging van de gouverneur van West-Vlaanderen Carl Decaluwé, hadden de studenten een onderhoud met premier Charles Michel.

De gouverneur wou daarmee de studenten bedanken voor de mooie presentatie over de provincie West-Vlaanderen tijdens hun Chinareis van eerder dit jaar. De gouverneur was er toen ook bij. Na toespraken in aanwezigheid van Koning Albert en Prinses Astrid volgde een receptie waarbij de studenten een onderhoud hadden met premier Michel. Daarna volgde nog een bezoek aan de tentoonstelling De Kleuren van de bevrijding.

De studenten toerisme en recreatiemanagement promootten eerder dit jaar, in het bijzijn van de gouverneur van West-Vlaanderen en de député van buitenlandse zaken van de Chinese provincie Zhejiang, de toeristische troeven van de provincie West-Vlaanderen.

Deel dit via