Studenten onderwijs van VIVES brengen muzisch spektakel

Frank Devos
theater.jpg

Laatstejaarsstudenten van het studiegebied onderwijs van VIVES campus Kortrijk werken samen met leerlingen van de derde graad van de Vrije Basisschool de Heilige Familie in Tielt een muzisch spektakel uit.

Thema is de Jeugdboekenmaand ‘Eureka: wetenschap en techniek’. De vertoning vindt plaats op dinsdag 20 maart 2018 in de Europahal, Gen. Maczekplein 5 in Tielt.

VIVES-docent Steef Coorevits begeleidt de studenten doorheen het volledige muzische traject. De organisatie loopt in samenwerking met de werkgroep Jeugdboekenmaand van de stad Tielt, bestaande uit medewerkers van CC Gildhof en de stadsbibliotheek. Het spektakel omvat een waaier aan muzische elementen zoals muziek, toneel, projectie, poëzie, dans, beeld …

Het thema van de jeugdboekenmaand wordt op een boeiende manier benaderd zodat het een bron van inspiratie vormt voor leerkrachten uit het basisonderwijs. Er zijn twee opvoeringen gepland op 20 maart 2018: een namiddag- en een avondvoorstelling tijdens de jeugdboekenmaand. De namiddagvoorstelling wordt gespeeld voor kinderen uit de scholen uit de buurt van Tielt. De avondvoorstelling om 19u30 wordt voor ouders, grootouders, studenten, leerkrachten en andere nieuwsgierigen … gebracht.

Iedereen is welkom op de avondvoorstelling. Tickets zijn gratis maar moeten wel worden gereserveerd via [email protected]

Deel dit via