Studenten lerarenopleiding VIVES organiseren muzisch spektakel met leerlingen basisschool De Springplank uit Tielt

Frank Devos
theater.jpg

Louise De Cuyper uit Zingem en Laura Gorra uit Roeselare, twee studenten van de lerarenopleiding van Hogeschool VIVES campus Tielt/Kortrijk, organiseren een muzisch spektakel. Dit doen ze samen met dertig kinderen uit het 5de en 6deleerjaar van basisschool De Springplank uit Tielt. De voorstelling vindt plaats op dinsdag 26 maart 2019 om 19u30 in de schouwburg van CC ’t Gildhof in Tielt. 

Louise is studente lager onderwijs en Laura volgt kleuteronderwijs. In het zesde semester kunnen studenten van beide opleidingen opteren voor het keuzevak muzisch spektakel. Alles draait rond het thema van de Jeugdboekenmaand ‘Vrienden voor altijd’. Het wordt een voorstelling met muziek en dans, een streepje toneel, licht en klank, een lach en een traan. Jawel, met alles er op en eraan. 

Met deze voorstelling wil men het publiek de liefde voor verhalen en boeken meegeven en hen op een creatieve manier kennis laten maken met de warmte van vele soorten vriendschappen. De voorstelling is een aanrader voor leerkrachten basisonderwijs en studenten.

De toegang is gratis maar reserveren is noodzakelijk via [email protected].

Deel dit via